Telephelyek Telephelyek Telephelyek

Budapesti telephely

A Parma Produkt Kft. 1996-os megalakulása óta székhelye és egyben a legnagyobb telephelye Budapesten az Uzsoki utcában található. Itt történik az áruforgalom jelentős részének lebonyolítása (alap- és egyéb anyagok, késztermék).

A budapesti telephely gyártási engedélye törzskönyvezett, gyógyszerkönyvi, FoNo-ba felvett porok, tabletták, granulátumok, kenőcsök, kúpok és tisztított víz előállítására szól. Itt készülnek a Patikárium gyógynövény teák (filteres és tasakos) is.

Szintén budapesti telephelyünkre rendelkezünk engedéllyel gyógyszerkönyvi minőségű alkohol kiszerelésre.

A fentieken túl a kozmetikumok, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények, étrend-kiegészítők gyártása, kiszerelése és csomagolása is itt a budapesti üzemben történik.

Budapesti telephelyünkön működik a Kft. ügyvezetése, a kereskedelmi és marketing, illetve a gazdasági és pénzügyi részlegünk.

A termelésben, illetve a hozzá kapcsolódó raktározási és minőségbiztosítási területén jelenleg 42 fővel dolgozunk, az operatív munkákat 15 kolléga látja el. Dolgozóink jelentős része felső-, illetve középfokú szakirányú végzettséggel rendelkezik.

Varga Viktor

Termelési vezető varga_viktor@parmaprodukt.hu

Szegedi telephely

Szeged

A Parma Produkt Kft. szegedi telephelye gyártó és kiszerelő üzemrészből áll. A szegedi telephely a budapesti központ szerves részeként üzemel. A gyártó üzemrészben oldatok és kenőcsök gyártásával, a kiszerelő üzemünkben gyógyszeralapanyagok kiszerelésével foglalkozunk. Jelenleg 28 fővel dolgozunk. A termelésben 22 fő vesz részt, ebből 9 fő szakképzett dolgozó. A telephelyvezető mellett 2 minőségbiztosító felel a termékek minőségéért 2 analitikus szakdolgozó segítségével.

Gyártó üzem

A telephely hátsó részén elhelyezkedő különálló épületrész 2 szintjén 2000. novembere óta oldatok és kenőcsök gyártásával foglalkozunk az OGYÉI és a GMP előírásainak megfelelően. Törzskönyvezett gyógyszerek és összetett alapanyagok gyártása, kiszerelése és csomagolása történik itt. Ezek mellett kozmetikumok, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények gyártása, kiszerelése és csomagolása is zajlik.

Kiszerelő üzem

2013. februárjától a Phoenix Magi Kft. beolvadt a Parma Produkt Kft.-be, azóta a Parma Produkt Kft. kiszerelő üzemeként működik. Itt 6 kiszerelő helységben történik a gyógyszeralapanyagok, étrend-kiegészítők kiszerelése a GMP előírásainak megfelelően.

Dr. Vágó Ildikó

Telephelyvezető gyógyszerész +36 62 562 752

Vecsési telephely

Vecsés

A Parma Produkt Kft. vecsési telephelyén a gyártási engedély törzskönyvezett, gyógyszerkönyvi, FoNo-ba felvett porok, tabletták, granulátumok, növényi eredetű porok előállítására szól.

Vecsési üzemünkben az OGYÉI engedélye alapján a GMP előírásainak megfelelő módon történik a gyártás.

Saját termékek előállítása mellett lehetőség van szilárd (por, granula, tabletta) készítmények bérmunkában történő előállítására és csomagolására is.

Bizonyos termékek gyártása esetében a vecsési telephely és a budapesti központ munkája szorosan összekapcsolódik.

Vecsésen a termelésirányító gyógyszerész felügyelete alatt 4 fővel dolgozunk.

Dr. Prikkel Judit

Telephelyvezető gyógyszerész +36 29 354 931 2220, Vecsés Halmy József tér 1.