Elasticool Hűtőgél Elasticool Hűtőgél Elasticool Hűtőgél

Elasticool Hűtőgél

Az ELASTICOOL hűtőgél többször felhasználható, környezetkímélő, a gyógyászatban széleskörűen alkalmazható orvostechnikai eszköz.

A zsákokat az alkalmazás céljától függően kell elhelyezni a hűtőszekrény megfelelő polcán, vagy a fagyasztóban. A lehűtött gél a test formáját követő lágy, flexibilis tulajdonságát -18°C-ig megtartja.

Optimálisan alkalmazható friss sportsérülések helyszíni ellátásánál, mivel lényegesen csökkenti a várható ödéma és hematóma kialakulását.

A hűteni kívánt testrész felszínére helyezett gél, redukált hővesztési képessége révén alkalmas több órán keresztüli hűtőhatás kifejtésére, illetve a zsákok cseréjével tartós hűtésre.

Lázcsillapításra alkalmazva jobb hűtési effektussal helyettesíti a vizes ruhát és nagy előnye, hogy nem nedvesíti és nem szennyezi a ruhát és az ágyneműt.

Különböző típusú égések és forrázások okozta fájdalmakat jelentősen enyhíti és a gyógyulásukat kedvezően befolyásolja.

Krioterápiában, valamint a fizikoterápiás kezelések kiegészítésére, pl. csonttörések után az ízületek hűtés közben történő tornáztatásánál kiválóan alkalmazható.

Egyéb terápiás lehetőségek: injekciók utáni szövődmények, trombózis okozta bőrpír, bőrgyulladások, fájdalmas, gyulladt ízületek, foghúzás előtti és utáni gyulladásos állapotok kezelésénél előnyösen alkalmazható a beteg fájdalmainak enyhítésére.

Részletes tájékoztatásért olvassa el a használati útmutatót!
EP kártyára is megvásárolható!

Elasticool hűtőgél