Bérgyártás Bérgyártás Bérgyártás

Bérgyártás

Cégünk saját termékei gyártása mellett üzleti partnerei számára vállalja termékek előállítását, termékek elsődleges- és másodlagos csomagolását, valamint gyógyszerkészítmények egyedi azonosítóval és biztonsági elemekkel történő ellátását.

A Parma Produkt Kft. bérmunka partnerei igényei szerint vállalni tudja tabletták, kenőcsök, kúpok és oldatok előállítását. Cégünk rendelkezik a megfelelő engedélyekkel teák, étrend-kiegészítők, kozmetikumok és egyes orvostechnikai eszközök gyártására.

2019 februárja óta alkalmazzuk a gyógyszerek jelölése során a jogszabályban előírt biztonsági elemeket. Külső partnerek megrendelésére is tudjuk vállalni ezt a tevékenységet.

Középüzemi gyártási körülményeink és gépsoraink, valamint tapasztalt szakember gárdánk lehetővé teszi, hogy rugalmasan és rövid határidővel teljesítsük a különböző vevői megrendeléseket.

 • A Parma Produkt Kft. elegendő erőforrással rendelkezik a különböző típusú gyártási és csomagolási igények kiszolgálására az alábbi típusú termékek tekintetében:
  1. humán gyógyszerek
  2. étrend-kiegészítők
  3. kozmetikumok
 • Bérgyártási együttműködés keretében különböző típusú szolgáltatásokat biztosítunk:
  1. Az alapvető szolgáltatási feltételek, úgymint a tisztatéri gyártási környezet, megfelelő teljesítményű gépsorok és képzett szakembergárda biztosítása.
  2. Az I. pontban felsorolt szolgáltatáson felül néhány szükséges segédanyag (pl. etanol, tisztított víz) biztosítása saját raktárkészletről.
  3. Teljeskörű bérgyártás megszervezése, mely magában foglalja az I. pontban felsorolt szolgáltatásokat, valamint az összes felhasznált alap- és csomagolóanyag beszerzését és raktározását.
 • A Parma Produkt Kft. szolgáltatási tevékenységként vállalja FMD köteles gyártási tételek szerializációjára vonatkozó megbízások teljesítését, akár parallel import tevékenység keretében vásárolt, akár gyártott termékek vonatkozásában is. A szolgáltatás teljeskörű (Level 1-4 szerializáció). Magában foglalja a megfelelő véletlenszerűen generált kódkészlet biztosítását, 2D kódok nyomtatását, a kódok visszaellenőrzését, biztonsági címke elhelyezését a külső csomagoláson, valamint a címkézés visszaellenőrzését, az adatok tárolását és az adatok feltöltését az EU Hub-ra.